Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért szeretik az emberek a sört?

Miért szeretik az emberek a sört?

Figyelt kérdés
Szerintem szar az ízze
2013. máj. 14. 22:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Alapvetően én sem szeretem a söröket, akkor már inkább egy pohár fehér bor, nyári nagy melegben pedig egy fröccs.

De az utóbbi időben én is rászoktam és egyre jobban kedvelem. Most sem mondom, hogy szeretem, de időnként nagyon jól esik.

Nem vagyunk egyformák, nem kell mindenkinek szeretni a sört..

2013. máj. 17. 18:52
 22/23 anonim ***** válasza:

tudnátok írni édeskésebb söröket? a keserűeket én sem szeretem. eddig az egyetlen sör amit én megiszok, az a Gösser :D gyümölcsösekből meg a citromos Gösser, meg a körtés Soproni (bár a Soproniért annyira nem vagyok oda), a nagy melegben nagyon jól esik :D

jah és én is csaj voltam :)

2013. jún. 29. 21:32
 23/23 anonim ***** válasza:
A gyümis sörök mind édesek, éppen ezért én azokat nem tartom igazi sörnek inkább egy újabb üdítőital. A sör az csak akkor jó ha keserű, mert épp ez benne a lényeg.
2013. jún. 29. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!