Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért szeretik az emberek a sört?

Miért szeretik az emberek a sört?

Figyelt kérdés
Szerintem szar az ízze
2013. máj. 14. 22:22
1 2 3
 11/23 intrepid ***** válasza:
47%
Nálam a helyzet válogatja, mikor milyet kivánok éppen. Van amikor az erős karakteres söröket kivánom, és van amikor a 3%-os gyenge sörrel oltom a szomjamat. Ha lehetne, én vizet nem is innék. Most nem a berugásról beszélek, csak sörtől rendesen nem is lehet beállítani.
2013. máj. 14. 23:36
 12/23 anonim ***** válasza:
38%

Az itthoni ihatatlan hányadékok, mint a kőbányai, borsodi, és hasonlók...hát azokat én sem értem miért szeretik. Sőt, még a kozelt sem, mert az is visszaköpöm-kategória.

Jó kis élesztős búzasör, az igen. paulaner, ha lehet:) de a fekete/barna sörök is lecsúsznak, sőt, németországban és ausztriában szinte minden sör iható, még az is, ami olcsóbb, mint otthon a kőbányai. Különbség? Itt csak minőséget gyártanak, mindegy, mennyibe kerül :)

2013. máj. 14. 23:38
 13/23 anonim ***** válasza:
45%

Ezt a kérdést úgyis fellehetett volna rakni hogy miért nem szeretem a sört.

Mindenkinek más az ízlése, van aki szereti van aki nem. Ha nem szereted ne igyad, a te bajod. Én szeretem, a citromosat meg a hasonlókat nem, azok sz.rok és nem sörök. Nekem a Löwenbräu, Bergenbier.

2013. máj. 15. 00:05
 14/23 anonim ***** válasza:
45%
a kedvencem. Ez lemaradt. Elôzô voltam.
2013. máj. 15. 00:06
 15/23 A kérdező kommentje:

"Akkor ne igyad, kiskorúaknak egyébként se szabad!"

csak szólok, hogy már 20 múltam

2013. máj. 15. 09:15
 16/23 anonim ***** válasza:

Miért lettem lepontozva? Szerintem nem mondtam semmi lepontoznivalót.

Első vagyok

2013. máj. 15. 09:28
 17/23 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem azért pontoztak le, mert azt írtad, hogy a Borsodi a kedvenced. Mondjuk nem értem, hogy mi a szarért kell lepontozni valakit, azért mert más az ízlése. Amúgy a kérdésre a válaszom, az hogy egyrészt nyáron a nagy melegben tényleg nincs jobb mint egy hideg sör. Másrészt amúgy is szeretem a kesernyés ízt, ráadásul meg is nyugtat, ha megiszok egy jó sört. Számomra nincs olyan sör amit visszaköpnék, de hogy őszinte legyek a Magyar sörök szerintem se olyan rosszak, mondjuk nekem a Heineken, meg a Tuborg a kedvencem, de nem olyan rossz a Borsodi, Soproni, Arany Ászok, Szalon, Kőbányai. A Dreher meg határozottan jó. Lehet, hgoy nekem szar az ízlésem, de én meg a Pilsner Urquellt tudom nehezen meginni, az már olyan szinten keserű, hogy rossz, és még el is kérnek érte 300Ft körüli pénzt, akkor már inkább 200Ft körül veszek egy Magyar sört.
2013. máj. 15. 09:57
 18/23 anonim ***** válasza:

Nekem a Pilsner Urquell a kedvencem. :) Imádom a keserű söröket, az édeskéseket viszont nem szeretem, mint pl. a Lövenbrau.

Mikor életemben először ittam, nekem sem ízlett, aztán valahogy megszerettem. Lehet, hogy a kellemes alkoholos ellazulás miatt az ember tudata megkedvelteti magával az ízét, vagy az ember változik közben ennyit, nem tudom.

2013. máj. 15. 16:13
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is nő vagyok,de szeretem a sört.Igaz,hogy szinte csak nyáron iszom,akkor mindegy,hogy milyen,csak jó hideg legyen :)
2013. máj. 15. 18:51
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják, hogy nincs olyan ember akinek első kóstolásra ízlene a sör. Ha belegondolok, nekem sem ízlett elsőre, nagyon keserű volt, alig bírtam meginni, most meg azon kevés szeszes ital közé tartozik, amit az ízéért fogyasztok. Én meg pont, hogy az édeskésebbeket szeretem jobban, a nagyon keserűeket nem annyira, de mindenkinek más az ízlése, és ez így van rendjén.
2013. máj. 15. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!