Be fogják vezetni Magyarországon a 21éves korhatárt alkoholvásárlás szempontjából? Ha igen, mikorra várható?
Valami olyasmit akarnak csinálni, mint Amerikában, ahol kétlépcsős a nagykorúság: 18 éves korodtól ugyanúgy büntetető vagy, mint egy felnőtt (akár halálbüntetést is kiszabhatnak), lehet házasodni engedély nélkül, stb., de alkoholt csak 21 éves kortól lehet fogyasztani. Engem ugyan már egyik korhatár sem érint, de azt gondolom, hogy aki eddig is akart, hozzá tudott jutni, és ezután is így lesz.
Azt mondják, azért van erre szükség, hogy a mértéktelen alkoholizmust visszaszorítsák, de ugyanebbe a programba húsz éve már belebukott egy bizonyos Gorbacsov elvtárs, vele pedig egy egész világrend... Egyébként szerintem is hülyeség az egész tiltósdi: a kábszer is tilos, mégis majdnem mindenki kipróbálta már. :P
ha be is vezetik várjanak még 1 évet:) és akkor nekem már tök mind1
De szerintem nem fogják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!