Mondanátok jó minőségű vodkákat?
Figyelt kérdés
A royal, kalinka vonal ugye szar. A finlandiát kóstoltam még, az ízlett. Ezeken kívül valami jó?2013. máj. 7. 22:14
2/5 Phoney válasza:
Russian Standard, Russian Standard Platinum, Stolichnaya, vagy mondjuk az Eristoff és az Absolut se rossz.
Titkos tippem az italkerekben kapható magyar Siberia Vodka, aminek ugyan se íze se bűze, de az 1700 forintjáért mindent ver kb. a Finlandiáig (illetve a Finlandiánál vagy Stolichnayánál is lágyabb, de a teljes ízetlensége zavaró lehet).
3/5 anonim válasza:
Finlandia, Absolut, Smirnoff, Eristoff, és én a Bolsot is szeretem, bár az kicsit karcosabb nekem.
4/5 anonim válasza:
Żubrówka, Russian Standard Original, Stolichnaya, Grey Goose, Skyy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!