Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Senki nem bánja meg a berúgást...

Senki nem bánja meg a berúgást? Van olyan, vagy ismersz olyat, aki régen nagyon gyakran, berúgott, és ma már megbánta?

Figyelt kérdés

Akik régen, sokszor minden hétvégén, héten ittak, berúgtak, buliztak, és ezt sokáig, hónapokig, akár évekig csinálta, és ma már bánja, meg úgy gondolja, hogy értelmetlen volt?

Mert én nem ismerek ilyen embert...

Van haver, aki elivott minden hétvégén 3-4 ezret 1 éven át, és most se bánja.

Pedig elég sok lóvé, főleg, hogy most akar venni dolgokat, és egy vasa nincs.

Senki nem bánja meg a berúgást?

2013. máj. 3. 19:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem bántam meg, mert nagyon szép fiatalkorom volt, és jól éreztem magam. Ma már nem hiányzik.
2013. máj. 3. 19:10
 2/6 anonim válasza:
49%

Nyugi én se ismerek olyan embert, aki megbánta volna.

Kellett, jók voltak azok a bulik:D

Olyat ismerek csak, aki azt bánta meg, amit akkor tett...na olyat sokat:D

2013. máj. 3. 19:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
olyat én is, aki a részeg megmozdulásait megbánta. de olyat nem, aki ezt az életmódot megbánta volna. amikor azt érzik, h elég, akkor abbahagyják, de visszamenőleg vhogy nem bánják. pedig ismerek olyat,aki egyetlen szombat este 80.000 ft-or vert el (másokat is meghívott, természetesen) és mindezt 10 évvel ezelőtt, amikor még a mainál is jóval többet ért.
2013. máj. 3. 19:35
 4/6 bumbi02 ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan berúgásom (az 5 közül 1), amit megbántam, mert kiestek képek a végéről. Én meg szeretek úgy bulizni, hogy emlékszem mindenre, és mindenkire.
2013. máj. 3. 19:40
 5/6 anonim válasza:
100%
dehogynem, pl én
2013. máj. 3. 20:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Tavaly kb. 20-szor ittam nagyobb mennyiséget, abból 4-et megbántam, mert azon 4 alkalommal iszonyatosan berúgtam, több óra kiesett, és rengeteget hánytam, de a többi, az jó volt, azt egyáltalán nem bántam meg.
2013. máj. 4. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!