Az ugye nem nagy szám, ha 13 évesen megiszok havonta egy doboz sört/egy pohát bort?
Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 18:05
21/29 anonim válasza:
Ha nem 13éves lennél nem lenne sok :) 13évesen még ne igyál alkoholt:)
22/29 anonim válasza:
sztem nem nagy szám
én is 13 éves vok és sztem nem sok annyi még belefér!!! :D
23/29 anonim válasza:
Persze h belefér,dehát 13évesen ne igyon :D Utolsó előtti voltam ismét :)
24/29 anonim válasza:
Simán belefér csak nem kell túlzásba vinni. Mert akkor alkesz leszel. Szerintem ha minden vasárnapi ebéd után megiszol egy pohár vörös bort attól még bajod nem lesz.
25/29 anonim válasza:
A válaszokból kiderül, hogy kinek árt, kinek nem: a kamaszok, akik szerint nem nagy ügy - inkább a helyesírás tanulásával foglalkoznának, nem pedig az agysejtek pusztításával. Szerintem a rendszerességgel lehet baj, nem a mennyiséggel. Habár borból is sok lehet egy pohár ( 2 dl), mivel általában 10% fölött van az alkoholtartalom. Ugyanez a sörnél 4-5%.
26/29 anonim válasza:
13 évesen ne piáljál, mert terhes leszel!
27/29 anonim válasza:
Semmi, én kéthetente szoktam inni minimum: 2 korsó sör, 8 cent jégermájsztert, 8 cent bákárdi málnát (nyami :P :P), 8 cent vodkát
Szóval iparkodjá:D De tényleg csak mértékkel, nem az a fontos, hogy a barátaidnak megfelelj és széthányd az agyadat, hanem az, hogy jól érezd magad!
14/F
28/29 anonim válasza:
Nem pártolom, de még elmegy. 14 évesen már részegen szoktak csetledezni-botladozni az utcán...
29/29 anonim válasza:
nem biztos,hogy en a gyerekemnel toleralnam,de ha a szuleid engedik akkor egeszsegedre,de csak mertekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!