Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha minden edzés után megiszok...

Ha minden edzés után megiszok egy doboz sört, annak milyen jótékony hatásai vannak? (Bodyzok, és az hallotam hogy jótékony hatása van egy doboz sörnek edzés után)

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 21:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Hol hallottad, a dreher reklámba? :D Bocs

A benne levő vitaminoknak van jótékony hatása de nem túl sok.

2011. jún. 14. 21:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Az egyik edzőpartnerem ajánlotta!
2011. jún. 14. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:
akkor az edzőpartnered átb@szott :D szerintem csak vicces akar lenni, röhögni akar rajtad amint edzés után iszogatod a kis söröcskédet :)
2011. jún. 14. 22:03
 4/4 anonim ***** válasza:
78%

Amit én tapasztaltam jótékony hatást az inkább lelki eredetű.

Pl múlt héten bucira vertük egymást az edzővel,kicsit szédelegtem is,meg fájt az orrnyergem.

Otthon megittam a turmixom,lementem a csajommal meg a kutyáimmal sétálni,vettem egy sört,amit 1perc alatt megittam és kicsit spiccesen tartottam egy kiselőadást a bnőmnek a belharc rejtelmeiről:).

Egy-egy edzés után úgyis az égben van az adrenalinom és egy sörtől elaludni is könnyebb.

2011. jún. 15. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!