Körülbelül 20 emberre mennyi italt vásárolnátok, és mit?
Májusban rendezek egy szélesebb körű baráti összejövetelt, a nyaralómon, ez ahogy már írtam is, nagyjából 20 főt fog jelenteni, maximum 23-24.
Az étel kérdés meg van oldva, viszont az italt nehezen tudom kiszámolni, mennyit kéne vásárolnom és mit, azt tudom, hogy sört mindenki szívesen iszik javarészt, illetve üdítő is lesz a kocsival érkezőknek. De miből mennyit? :/
Ti hogyan csinálnátok?
Mennyire iszákosak? Már hogyha nagoyn alkoholos jellegű összejövetelt terveztek, és mindenki szeret inni, akkor úgy számolnék, hogy mindenkire jusson kb. 3-4 deci rövid (úgy is lesz, aki nem szereti más meg szívesen megiszik helyette fél litert is...)
Szóval 20-25 főre mondjuk 7-8 liter tömény, az 10-11 üveg 7 decis italokból. Azt meg úgy válogatnám össze, hogy legyen benne vodka, tequila, whiskey, és valami keserű pl. unicum vagy jäger.
Sörből számolnék mindenkire 3-4 üveggel, annyit még a lányok is letolnak néha...:) szóval 3-4 karton sör.
Borból...hát nem tudom, mi azt annyira nem isszuk, szóval társaságsüggő. A biztonság kedvéért abból is vennék teszem azt egy 6 üveget, hogy legyen boroskólának, azt jól is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!