Ki kérdezte tegnap a Diannás cukrot? 9 Ft-ból berúgni?
Figyelt kérdés
Le kell szopogatni róla a csokit, s úgy azután használni. Én csak hallottam erről. Szerintem először csak eggyel próbáld ki!
Elképzelhető, hogy működik, hiszen a végbélkúpot is akkor adjuk, ha nagy a láz, gyorsan kell felszívódnia a hatóanyagnak.
Étkezési tisztaságú anyagok alkotják a Diannáscukrot, a székletnél gondolom ez sem mérgezőbb!
2009. szept. 23. 17:29
11/17 anonim válasza:
Leírnád konkrétabban, hogy ezt hogy lehet kivitelezni..tök kíváncsi vagyok :D.Nem folyik ki, vagy valami?
12/17 anonim válasza:
Egy punkhaverom mesélte, hogy ha nem volt pénzük, akkor egy tampot beleáztattak egy felesbe, és análisan feldugták! ÉS bebasztak töle...
14/17 BeerHunter válasza:
A punk haverod nem akar egy 5 literes Koccintóst is felhelyezni magának? Kíváncsi vagyok hogy feloldódna-e a külseje, mint mondjuk a gyógyszerkapszulálnak :-P
15/17 anonim válasza:
Egy darab cukortól nem lehetséges berúgni!
Van ugye a 40%-os alkoholtartalmú sósborszeszünk, kb 5 milliliternyi folyadékkal. Feltételezzük hogy hiánytalanul felszívódik és bekerül a véráramba:
ez az öt milliliter szesz az átlagos, hetven kilós férfi 5500 milliliter vérében keveredve még mindig csak 0,07 ezrelék körüli véralkoholszintet idéz elő.
Ez még az ittas vezetésnél is az elhanyagolható kategória.
...
16/17 anonim válasza:
csak viszonyításképp egy sör egy 90kilós férfibe 0.03 ezrelék alkoholszintet okoz
17/17 anonim válasza:
Régen egy orvostanhallgató (ma már orvos) barátom mesélte, hogy sok egyetemista ismerőse azt csinálta, hogy pl vodkát (az eléggé tiszta szesz), vagy tequilát lefagyasztottak (gondolom valamilyen laboratóriumi körülmények között), és azt nyomták fel, és működött. Viszont én gyűlölök berúgni, viszont sörözni szeretek, tehát én nem azért iszom, hogy beb*sszak, hanem hogy jól érezzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!