Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A csipkebor elkészítésénél...

A csipkebor elkészítésénél elhasznált nagy mennyiségű cukornak milyen arányban van kártékony hatása a csipkebor jótékony hatásához képest?

Figyelt kérdés
Ha 2kg cukrot használunk fel 5l vízhez, tehát ebből kb mennyi marad benne a cukor?
2013. ápr. 9. 21:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Az 40% cukoroldat ami megöli a gombákat és csak buggyant lé lesz belőle nem alkoholos erjedés!20%-nál többnek nincs értelme!
2013. ápr. 9. 22:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!