Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ilyenkor részeg vagyok?

Ilyenkor részeg vagyok?

Figyelt kérdés

Ha megiszok bizonyos mennyiségű alkoholos italt, akkor olyan furcsán érzem magam. A tudatom teljesen tiszta, de kicsit olyan mintha szédülnék. Ilyenkor már be vagyok rúgva?

Pl most is ilyen állapotban vagyok, de teljesen jól tudok gondolkodni és gépelésnél se ütök mellé egyszer se.

2013. ápr. 8. 16:57
 1/6 anonim válasza:
100%
Hétfő ötkor? Na, nem rossz, de még nem vagy az, csak érzed.
2013. ápr. 8. 17:02
 2/6 anonim válasza:

Még igyál egy kicsit hozzá.

A tömény a legjobb, egy kis sörrel. Közben hallgass zenét. Minden szám végén húzz le egy felest, miközben sörözöl.

Amikor már bezsélni se tudsz részeg vagy. :)

2013. ápr. 8. 17:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Dehogy, ezt úgy hívják, hogy kavarog a fejed. Talán enyhén spiccesnek lehet hívni, de még azért nem részeg. A részeg ember már nem képes tudatosan kontrollálni a saját testét. Jobb esetben csak leültetnek a sarokba és ottmaradsz, mert nem tudsz mozdulni, hiába vagy esetleg a tudatodnál, rosszabb esetben jön a képszakadás, és másnap visszahallgathatod a haveroktól, miket műveltél, amik józanul talán eszedbe sem jutnának.
2013. ápr. 8. 17:52
 4/6 A kérdező kommentje:

"Hétfő ötkor? Na, nem rossz, de még nem vagy az, csak érzed."

Igen, mivel hétfőn ötkor, pontosabban négykor volt egy kis munkahelyi összejövetel a nap végén. Gondolom a kollégák, (én sem) akartak tovább bent maradni, mivel reggel 8 óta itt voltunk.

ÉS előkerült egy kis sör, bor, pálinka. Nagyjából ilyen sorrendben. :)

2013. ápr. 9. 08:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Majd mikor egy buliba másnap mindenki fennhangon odaordít, hogy szép volt Józsi, hogy vagy Józsi, emlékszel még valami Józsi? És neked fogalmad sincs, hogy kik ők, na akkor voltál részeg :D
2013. ápr. 10. 21:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Vagy mikor olyan hegek vannak a fejeden, amiket nem tudsz hova tenni :)
2013. ápr. 13. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!