Sört inkább üvegből vagy dobozból isszátok szívesebben?
Pohárból, ha nincs pohár üvegből. Ha muszáj akkor dobozból (ha megyünk valahová és nem akarok üveget cipelni), előtte megtörlöm, ki tudja mi ért hozzá a szájához.
A műanyag palackosoknak meg szerintem van vmi fura műanyag íze, azt csak néha szoktam venni.
Szerintem tisztaság szempontjából mindegy.
Az üveg szája is lehet koszos.
Manapság már olyan higiéniai követelmények vannak a sörgyárakban hogy nem igen fordulhat élő rajta veszélyes szennyeződés.A dobozokat ugye fóliázzák az üvegen pedig kupak van.
Mégis érdekelt hogy a többség melyiket részesíti előnyben.
Úgy látom eddig az üveg vezet.
higiéni szempontjából akkor üveg.
nem a gyár higiániája zavar, hanem nem mindenki visz egy kartonnal el, így egy üzletben nyitva van, és lehet sokan csak megtapizzák...ez zavar inkább...mániás vagyok,naa
Dobozból szoktam inni, lehet van rajta pár baci, de hát istenem edzeni kell az immunrendszert, nem lehet mindig steril körülmények között élni, mert akkor elveszik a szervezet ellenállóképessége.
Elterjedt történet volt ,h lehúgyozza a patkány a raktárakban és ezzel lehet elkapni súlyos betegségeket ,de ez hülyeség, nem húgyozhatja le, mert zsugorfóliázva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!