Melyiket iszod szívesebben? Melyik üt meg jobban? Melyik Finomabb? Egy Nap milyen mennyiséget tudnál belőle meginni ill. mi az ami neked elég ha elkezdesz Inni!?
Ebből amit megiszok, az valami jobb házibor, vadász, pezsgő és a narancsos Soproni. Ezekből gyakorlatilag bármennyi jöhet, elég jól bírom az alkoholt, de a tömény italokat nem szeretem. Pl. szilveszterkor, bulikban egész éjjel eliszogatom ezeket, és nem nagyon látszik rajtam. :)
Nekem (meg a páromnak, haveroknak) bejön még a Sangria, az gyümölcsös vörösbor. Kólával vadásznak is sokkal finomabb, mint a sima vörösbor, de behűtve, felmelegítve forralt bornak, vagy akár a gyümölcssalátákba is finomabb, az ára is elég elviselhető.
Csak ezek közül? Sör (de nem mindegy, milyen). A legjobban az abszint üt, abból két-három pohár elég (hideg vízzel higítva, az eredeti svájci abszintot nem kell cukorral pacsmagolni meg gyújtogatni). A mennyiség amúgy is változó, kiszámíthatatlan tud lenni az alhohol-toleranciám.
A finom desszertborokat szeretem, de az ugye nem házi kategória. Vadászt (ez a vbk gondolom, nálunk guszti) tiniként ittam literszámra, akármilyen vörösborból, illetve akkortájt fröccsöt is.
Én a fröccsöket szeretem különböző hígítási arányban, mikor milyet. Finom fehér száraz borból. Valamint a sört. A mennyiség nálam is változó.
Üdv
én a finom félédes fehér bort szeretem tisztán. napi 1-2 deci.
a félszáraz pezsgőt pedig imádom.
rövidital, sör soha.
(:nagymama:)
Én - nő lévén - édes párti vagyok.
Ha választani kell akkor Tokaji ÁTS Cuve, vagy valami finom pezsgő. És csak mértékkel, mert hamar a fejembe száll. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!