Lehet, hogy gond van az enzimeimmel?
Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy alkoholista, kb. másfél éve iszok, és általában csak hétvégente, nem voltam még detoxon, mégis úgy érzem, hogy ki van készülve a májam. Abba is hagytam az ivást, kb. 2 hónapig nem ittam, majd múlt héten újra kezdtem, de csak egy kicsit ittam, egy doboz sört, és mégis másnap feszes, és kemény volt a májam, utána Szombaton ittam 4cl whiskyt, akkor nem is kellett másnapig várjak, utána kb. fél órával már szúrkált a májam. Elvileg nem lehetne rossz állapotban, mert ahhoz több évig kéne napi szinten inni, de mégis nincs rendben valami, lehetséges, hogy baj van a májenzimjeimmel?2013. ápr. 3. 15:48
1/3 anonim válasza:
Hogy kinek mennyi alkohol után készül ki a mája azt nem lehet tudni. Lehet, hogy a tiednek ez is sok volt. Konkrétan milyen "bajra" gondolsz a májenzimjeiddel kapcsolatban?
2/3 A kérdező kommentje:
Azt pontosan nem tudom, csak hallottam, hogy ha valakinek baja van a májenzimekkel, akkor egyáltalán nem szabad innia, ezért gondoltam, hogy lehet hogy nekem gond van, mert ennyi alkoholtól nem kéne ilyen bajom legyen.
2013. ápr. 3. 20:41
3/3 anonim válasza:
Szerintem ha aggódsz, akkor irány a doki, majd ő megmondja, hogy mi az ábra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!