Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy bírhatnám jobban a piát?

Hogy bírhatnám jobban a piát?

Figyelt kérdés
úgy érzem hogy nem bírom eléggé pár felestől meg egy kis bortól berúgok..
2013. márc. 28. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Ennek megvan azért az előnye, olcsón megúszod a dolgot, akármelyik alkoholos befolyásoltsági szint elérése a célod... :)

Igazából szerintem csak előnye van.

2013. márc. 28. 22:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Csak épp a kérdés nem ez volt. 100%-os módszer, ha előtte rengeteget eszel. Én egy sörtől meg egy felestől már szinte részeg vagyok, de ha előtte vmi jó zsírosat meg sokat kajálok akkor meg se érzem. Volt rá példa, hogy két liter bor fél liter hubi 1pezsgő és 2dc pálesz lement 2óra alatt és meg se kottyant, mert előtte degeszre ettem magam.
2013. márc. 28. 23:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Azért ha az előbb leírt mennyiséget tényleg úgy meg bírod inni, hogy meg se kottyant, akkor ivóversenyekre kéne járnod, mert ez még jóllakva is bőven kinyírna egy 100kg-os embert is. De az tény hogy ha sokat eszel előtte akkor jobban is bírod, többet bírsz meginni, meg később szívódik fel, ezért később üt csak meg.
2013. márc. 29. 08:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát éhgyomorra egy sör meg egy feles nagyobb kárt csinál mint az csinált:D persze éreztem, hogy ittam de aztmondták nem is látni rajtam máskor szédelgek össze vissza
2013. márc. 29. 08:56
 5/8 anonim ***** válasza:
ha nem hazudsz, utolsó, akkor nem vagy semmi.
2013. márc. 29. 14:46
 6/8 anonim ***** válasza:
hát én voltam leginkább meglepődve :D De tegyük hozzá hogy előtte kajáltam vagy 3 szenyát, 1 pizzát meg csomó sütit szülinapoztunk:D
2013. márc. 29. 16:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Én egyszer töltött káposztából jól bevacsoráztam bulizás előtt, 3 felestől + 3 sörtől ko voltam, pedig akkoriban ennek duplája is elfogyott egy hétvégén. Szóval nemtudom, hangulattól is függ, meg h iszol e közbe vizet, vagy a felest is sörrel küldöd le.
2013. márc. 31. 19:03
 8/8 anonim válasza:
Én ha csak egy féle töményet iszok, meg hozzá valami kisérőt, mondjuk sört. Akkor nagyon-nagyon sokat tudok meg inni belőle(110kg vagyok), viszont ez pálinkánál nem igazán így van. Viszont ha mindent összekeverek, és azokból is sokat, akkor nagyon csúnya vége szokott lenni, tök mind1 ha eszek előtte vagy nem, talán ha eszek előtte sokat, akkor még rosszabb ( mindent kihányok )
2013. ápr. 1. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!