Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen boltokban nem kérnek...

Milyen boltokban nem kérnek személyit, ha piát veszek?

Figyelt kérdés
16/L
2013. márc. 23. 23:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
olyan boltokban, ahol nem félnek a büntetéstől
2013. márc. 23. 23:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Ezt olyan nehéz megmondani mint hogy hogyan nézel ki amikor nem ismerlek, és még képet sem láttam rólad.

A kisboltokban érdemes próbálkozni bár azokat figyelik mostanában a legjobban így ott valószínű hogy elkérhetik.

A nagyobb boltokat ilyen hogy coop és társai ott inkább délután érdemes próbálkozni mert akkor már jobban kimerik adni.

De ha kinézel 18-nak és határozottan viselkedsz tehát nem parázol meg semmi akkor kiadják mert látni fogják hogy nagykorú vagy nincs mitől félned és ennyi.

De ez boltja válogatja.

Esetleg még az éjjel nappalikba érdemes próbálkozni.

2013. márc. 23. 23:24
 3/8 A kérdező kommentje:

köszi

esetleg tescoba kiadják?

2013. márc. 23. 23:32
 4/8 anonim válasza:
éjjel-nappali
2013. márc. 24. 02:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Tescoba, Sparba, Lidl-be, Auchanba és nagyobb áruházakban 100% hogy nem. Ott nagyon figyelnek erre, még a felnőttektől is elkérik, akiken egyértelműen látszik hogy nagykorú.

Éjjel-nappalikban és kisboltokban próbálkozz.

2013. márc. 24. 09:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem teljesen értek egyet az előzővel, én kb. 2 hónapja intersparban vettem egy jópár sört d.u 2 körül amikor jó nagy volt a forgalom. 1 nappal a 18. születésnapom után, és nem kért személyit, pedig nem nézek ki idősebbnek a koromnál. Mondjuk utána 2 héttel is voltam, akkor ráadásul már este volt, nem volt nagy forgalom, és mégis kértek személyit. Ez eladótól is függ. Szerintem Sparban, Tescoban, meg hasonló nagyobb boltokban is megkaphatod, ha kifogsz egy jó eladót, de azért általánosságban véve tényleg nem szokták kiadni. Én először 16 évesen próbálkoztam magamnak sört venni. 3 kisboltba próbálkoztam, és a 3-ból 2-be odaadták, egyikbe utána 1-2 hónappal vodkát, meg Hubertust is vettem. Szóval nem nehéz találni olyan boltot ahol kiadják, mondjuk azért az nem árt, ha azért 15-16 éves már vagy, és ki is nézel annyinak, mert ezen 2 kisbolt közül egyikben nekem simán odaadtak bármit 16 évesen, de egy kb. 12 éves gyerek próbált cigit venni és neki nem adták oda.
2013. márc. 24. 12:12
 7/8 anonim ***** válasza:

tőlem mindig elkérik

22-L

kisebb boltokban nem foglalkoznak ilyesmivel, de az áruházak általában figyelnek erre.

2013. márc. 27. 13:39
 8/8 anonim válasza:
Idősebb haverral nem tudjátok megoldani?
2013. ápr. 7. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!