NowaSter kérdése:
Mi a külömbség az ágyas és a sima pálinka készítése közt?
Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 17:12
1/2 anonim válasza:
Az ágyasban van egész gyümölcs, a simában nincs.
2/2 Phoney válasza:
Ha a „sima” pálinkába friss/aszalt gyümölcsöket áztatnak, vagyis gyümölcságyon érlelik, az az ágyas pálinka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!