Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Pálinkát mivel szoktátok keverni?

Pálinkát mivel szoktátok keverni?

Figyelt kérdés
Mivel lehet a pálinkát keverni ami jó is, mert tisztán már nem szeretem mert sokszor viszont láttam...?!

2013. márc. 2. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:
2013. márc. 2. 17:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy kis aszalt gyümölcsöt rakj bele, eperrel pl nagyon fincsi tud lenni
2013. márc. 2. 17:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

A pálinka fajtájával azonos gyümölcslével próbáld! Ízlés szerint lehet 50/50-be vagy csinálhatsz belőle longdrinket!


Az "ágyazás" se utolsó. Az egyik rokonom pl azt szokta hogy friss sárgadinnyét felkockáz kb 2x2x2-re (szerintem lehet barackbefőttel is), azzal megtölt egy megfelelő méretű befőttes üveget, majd felönti gyümölcspálinkával úgy hogy éppen ellepje. Aztán hagyja állni egy pár napig! Azt nem mondom hogy nem erős, de különleges. Ezt még ha megspékeled valami minőségi gyümölcslével akkor még jó is kisülhet belőle....

2013. márc. 3. 10:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

mézet és csipkebogyót,nagyonfinom


fél liter pálinkához kb 2 deci méz és nagy maroknyi felezett csipkebogyó,hűvös helyen áll 3 hétig,hetente összerázod,a 3 hét után áttöröd szűrön,majd állhat még,én 2-3 hónapot szoktam várni vele,akkorra van igazán jó íze

2013. márc. 6. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!