Miért vagyok rosszul, ha egynél több citromos Gössert iszom meg?
Figyelt kérdés
Felpuffadok tőle, és fáj a gyomrom, és nem is tudok pisilni tőle, csak a gyomromba gyűlik, úgy érzem, már ha egy egészet iszom is meg, akkor is érzem, hogy nem jó.Mások is mondták már ezt, szóval biztos nem egyedi a problémám.Ti hogy vagytok vele?2009. szept. 16. 19:24
11/14 anonim válasza:
olvastam a citromos gösser egy másik fogyasztási fajtáját is, kipróbáltam, tényleg jó!
ajánlom!
12/14 anonim válasza:
Valószínű, hogy valami olyat tartalmaz, amit nem bír a gyomrod !
13/14 anonim válasza:
Ha nem bírod, ne igyad. Egyszerű.
14/14 anonim válasza:
nekem is ugyanez van, csak nekem 3 üveg a határ.. annyira elkezd fájni a gyomrom, mintha epegörcsöm lenne, felállni is alig bírok, a gerincemen végigfut a fájdalom.. annyira szar mert ez a legfinomabb sör, simán el tudnám iszogatni egész éjjel és még csak be sem rúgok tőle :S de nem, mert a kínok kínját élem át!
valószínű a citromsav miatt van, de szerintem túl kicsi mennyiség van a sörben ahhoz, hogy amiatt legyünk rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!