Csajok, ti mennyi sörtől "álltok be"?
1 üvegnél már érzem, de semmi bajom, 3 üvegnél már spicc. Ennél tovább még nem mentem, de gondolom 4-5 üveg már kiüt.
50 kg, 160 cm, 21 éves lány.
Én ugyan nem szoktam inni, de kolis koromban egy doboz sör elég volt, hogy beájuljak, szívószállal ittam meg:S
Vékonnyal, nem vastaggal!;)
hangulattól és előzményektől függ.
mostanában házisörökön "élek", hetente megiszok 2 korsóval (nem is feltétlenül egy alkalommal), megszoktam: így aztán kb. 4-5 korsó kell, hogy szétlegyek. az 5.nél már folyós az agyam, 6.-nál meg pfű. de el sem megyek idáig, elég nekem max. 3 korsó/alkalom.
egyszer előfordult, hogy annyira depressziósak voltunk ismerősömmel, hogy doboztól kiterültünk. pedig kajáltunk is közben.
máskor pedig másik ismerősömmel (szintén női mája van :D) fejenként bevágtunk 5 korsót és semmi. kb. mintha 1-et ittunk volna. pedig nem is ágyaztunk meg neki kajával. persze akkor nyáreste volt.
Berúgni nehéz ha csak 2-3%-os a sör, de szívószállal 3-4 doboz már nagyon nagyon jó kedv.
Ha 5%-os akkor 3-4 doboz szívószállal és elestem a biciklivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!