Mi a véleményed a Finlandia Lime Vodkáról?
Figyelt kérdés
Most akciósan 0.7L 3.200ft 2L Fanta Narancs üdítővel, de nem tudom, hogy mégis mire számítsak! Vegyem meg megkóstolni vagy esetleg mást ajánlanál?2013. febr. 27. 16:15
1/6 anonim válasza:
Finom, de nem a Fanta naranccsal, hanem magában, jéggel!
2/6 anonim válasza:
Bocsi hogy offolok, de hol van ilyen akció ? :)
3/6 A kérdező kommentje:
SPAR áruházak
2013. febr. 27. 21:25
5/6 anonim válasza:
Azt a bűnrossz fantát dobd a kukába, eszedbe ne jusson összeönteni.
Személy szerint én nagyon szeretem a Finlandiát, jobban mint pl. az Absolut vodkát. Míg én az utóbbin tömény alkoholízt érzek, számomra a FInlandia letisztultabb, finomabb - pedig az árából ítélve fordítva kellene lennie.
3-4 jégkockával, lime-al/citrommal, mentalevéllel szoktam fogyasztani a vodkát. Isteni, próbáld ki.
Hígítani csak az ilyen kalinka-féle löttyöket kell, hogy ihatóak legynek.
6/6 anonim válasza:
Egyszer ittam de borzalmas volt. A szaga mint a citromos mosogatószereknek, az íze meg hááát leírhatalan. Bűn rossz volt. Én soha nem iszok többet ilyet. Attól még lehet hogy neked ízleni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!