Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen bort ajánlotok?

Milyen bort ajánlotok?

Figyelt kérdés

18 vagyok barátnőmet szeretném vacsorázni vinni megvan az étterem minden klappol csak bortéren vagyok tanácstalan...

vörös? fehér? száraz? édes? Akár márkát sőt plusz infókat hogy villoghassak egy kicsit:P

ja akár olyat is írhattok hogy mittomén halételhez ilyen illik marhához ilyen (szárnyas nem fontos mert olyat nem eszik:P)

2009. szept. 7. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

tokaji szamorodni.

az biztos ízlik neki, női bor, elég édes, nagyon finom:)

2009. szept. 7. 21:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A hal ételhez fehér bor illik, a marhához inkább a testesebb vörös. De ha nem ételhez választasz, hanem úgy, hogy női bor akkor rozé. Vagy pl Aranyhárs. Édes mint a méz.

Ha pincészet akkor a villányi Polgár pince mindenképp.

üdv, egy borkirálynő :)

2009. szept. 7. 21:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Elolvasod, és igy felkészülve már igazán villoghatsz!

[link]

plusz persze az előző válaszoló borajánlata. Higgy neki, nagyon jó tanácsokat kaptál!

2009. szept. 7. 21:53
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

elolvasva a belinkelt cikket megdöbbentem... nekem kisiskolás koromban elmagyarázták a szüleim hogy kell viselkedni az étteremben mint FÉRFI(el nem tudjátok képzelni milyen büszke voltam magamra hogy tudtam hogy kell éteremben úgy viselkedni mint egy FÉRFI:P) ja és közben keresgéltem és találtam egy oldalt ami segítséget nyújthat azoknak akik hasonló problémával küzd mint én:

[link]

2009. szept. 7. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!