Kisportolt alkat vagyok 175 centi 92 kiló ,ha lehet akkor annyit gyúrok amennyit lehet és aztvettem észre ,hogy multkor ők már KO-k voltak és én mintha nem is ittam volna 1 kortyot sem!
Kb 1,3liter sör 4-5 deci sangria és bő 4 deci rosé 1-2 DL Töménnyel keverve...
akármég lehetis :D de az neked nemjó mert nekedkell hazatalicskázni a haverokat :D
2013. febr. 8. 20:49
2/9 anonim válasza:
Szedsz valami gyógyszert?
2013. febr. 8. 20:50
3/9 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen.
Lehet, a túl sokféle összekevert alkohol hatástalanítja önmagát.
Gondolom ettél mellette, így jó eséllyel nincs hatása, csak jókedv.
2013. febr. 8. 20:51
4/9 anonim válasza:
ha ez csak ritkán fordul elö akkor nem tudom, de ha folyamatosan piálsz és általában ez van, akkor alkoholista vagy, viccen kivül. a leginkább alkeszok elég ritkán részegek.tapasztalatbol mondom.
2013. febr. 8. 20:53
5/9 A kérdező kommentje:
nemnagyon szoktam inni ...
gyakorlott nem vagyok...akkor mindösszesen 1 szendvicset ettünk azt is utánna...
2013. febr. 8. 20:55
6/9 Joshy Ca$h válasza:
Iszol te rendesen:D
Most komolyan ez nem sok minden amit leírtál. Ha meg bírod az alkoholt akkor igyál többet, főleg töményből.
2013. febr. 8. 20:57
7/9 bumbi02 válasza:
Átlagos alkat vagyok, 178 centi 70 kiló, nem gyúrok semennyit se. De ahhoz hogy berúgjak két üveg tömény kell.
Lehet hogy mindenki máshogy reagál az alkoholra?(: Elképzelhető.
2013. febr. 9. 11:21
8/9 anonim válasza:
Az nem valószínű hogy hatástalan, de tény hogy van aki jobban bírja, meg azért a 92kg-os testsúly is sokat számít. Én is úgy általában jobban bírom, mint a haverok mert 94kg vagyok ők meg 55-75kg közt. Persze ismerek olyant is, aki 60kg és mégis amennyitől nekem már hányingerem van ő még csak jól érzi magát, igaz ő masszív alkoholista. Meg mondjuk attól is függ hogy milyen napod van, nekem is volt, hogy jóllakottan leültem piálni, megittam kb. 1 óra alatt 5 felest, és már erőltetett a hányinger, és olyan is volt, hogy full éhgyomorra megittam 8 felest meg 2 fröccsöt 20 perc alatt, és csak jól éreztem magam.
2013. febr. 9. 17:23
9/9 anonim válasza:
Én nem nagyon bírom, de nem is baj, olcsóbban kijövök. Sosem értettem, miért jó sokat inni. :D Nekem Fél liter tömény meg 1-2 sör egy éjszakára, bőven elég. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!