Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Nektek buliban mi üt be a...

Nektek buliban mi üt be a legjobban?

Figyelt kérdés
Már mondhatjuk tapasztaltabb vagyok az italozás terén. Nekem eddig, ami a legjobban beütött az 1-2 feles whisky és rá 1 feles vodka. Kellemesen oldja a gátlásokat, és felpörget. Nektek van ilyesmi ötletetek?

2013. jan. 21. 11:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én aránylag jól bírom a piát, de a kevert koktéloktól kész vagyok mindig. Nálam a bulizás egy laza sörözés, és 1-2 rövid és ennyi, nekem ez bőven jó, jól érzem magam, másnapos sem, vagyok, igaz néha van hogy lerészegedek, de az is jól esik még.
2013. jan. 21. 11:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a pezsgő
2013. jan. 21. 12:25
 3/9 Robi.88. ***** válasza:

pezsgő+energiaital, utána meg sör és kész....

vagy vmi feles egy longdrinkkel

2013. jan. 21. 13:12
 4/9 anonim ***** válasza:
én flakonosra esküszöm persze csak boroskólának.
2013. jan. 21. 13:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Általában vodka + naranccsal (vagy energiaital, ez is jó) kezdek (kb. fél liter, ezt otthon iszom meg buli előtt), utána ismerősökkel rövidezés (kb. 3-4 kör + néha whisky, csak 1-2 pohárral max), és akkor érek el egy részeg állapotot, persze nem súlyos. Szoktam figyelni egy bizonyos mértékre.

Ez olyan felpörgetős állapot nálam, hányinger nincs, de a gátlások lejjebb mennek. De ez emberfüggő amúgy, egyik ismerősöm pl. 1 üveg sör után már rosszul van, kettőtől meg garantáltan hányni fog (ha még egy kis pezsgő is van, akkor vége a gyereknek).

2013. jan. 22. 03:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Persze a rövidezést nem a buliban isszuk, egyrészt baromi drága, másrészt páran összedobjuk a pénzt, és olcsóbban is kijön, valamint meg is tudja ütni az embert.
2013. jan. 22. 03:20
 7/9 Joshy Ca$h ***** válasza:
Portorico-i rum + kóla! Mikor már 3 napja iszok és beáll a "szivacs effektus" vagyis rengeteget megbírok inni, de mégse tudok berúgni. Megiszok ebből a kis koktélból 3-4-et.....:D
2013. jan. 23. 00:19
 8/9 anonim ***** válasza:
70%-os abszint kb. 4-5 feles, és rá 2-3 deci szénsavas kísérő, garantált képszakadás :D
2013. jan. 25. 16:41
 9/9 anonim válasza:
vodka, pálinka...:D
2013. jan. 25. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!