Miért "kell" a fiataloknak alkoholt fogyasztani? Miért fogyasztanak?
Egyszer volt egy osztálybuli (8. osztályosok voltunk,szétváltak útjaink,utolsó közös program) ahol kaptunk pezsgőt meg egy kevéske bort. Egyik csaj eljátszotta hogy milyen hűderészeg,gondolom azért mert az hitte hogy jópofa. Hát nem,nem volt az xD
Én szeretem az alkoholt,nagy sör- és pálinkapárti vagyok lány létemre,de mindig tudom hol a határ. De mondjuk bírom is a piát:D
Amúgy meg majd kinövik az "álrészegséget" a mai fiatalok és rájönnek milyen bénák voltak:D Ha meg tényleg be voltak b-szva akkor meg úgyis megszenvedtek a másnapossággal:D
15/L
igen,van olyan fajta is mint azt a kérdésben írtad,de a mi baráti társaságunkban aki iszik az megiszik annyit hogy ne kelljen tetetni részegségetXDés hát igen,eléggé másnaposak is és kimaradnak dolgok az emlékezeütkből az előző estéről,de ez nem nagyon veszi el a kedvüket az piálástól,következő bulin ugyanúgy isznak...
egyébként az tisztelendő ha nem holmi divatok és hóbortok után mész hanem a saját fejed után
17/F
Én sem szoktam inni és még csak 1x voltam kicsit berúgva... A barátom próbált rávenni mindenféle szarra(füvezés, ivás, dohányzás) azzal a felkiáltással, hogy az milyen jó...nemet mondtam. Aztán azzal jött, hogy ha nekem jó ilyen jókislányként élni akkor, nyugodtan utasítsam vissza... Megint visszautasítottam.
Aztán később megkérdeztem, hogy baj-e neki. Azt mondta nem akar rákényszeríteni, csak szerinte feszült vagyok és jót tenne nekem.
Hát ennyi.
Ők így vezetik le a feszültséget. Én inkább futni szoktam ilyenkor..:) Hát kinek mi.
Ha meg lenéznek miatta akkor szard le...Szegénységi bizonyítvány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!