Lányok melyik a kedvenc rövid italotok?
a sort ujabban nem kivanom, max a reddset. a bort nem szeretem. ugyh ha inni akarok szinte mindig rovid ital, max koktel. neha amulnak is a nagylegenyek h ok soroznek en meg kerek 1 feldeci vodkat :))
kedvenc: jeger, citromos vodka, gin. de ritkan iszom oket uresen, vodkat nektarral, gint toniccal. stroh rumot fekete teaval. a jegert viszont bun vegyiteni:)
Általában én nem iszom tisztán rövidet, mert nem tudom (már :P ) meginni, biztos rosszul lennék tőle.Szóval vodka rostos naranccsal, gin toniccal,Bayliss,a Berenczen almát szeretem(még csak ezt próbáltam), de az nem olyan erős, hogy hígítani kelljen :) amúgy meg borozom, a B.B.Muskotály a favorit vagy a Tramini, IMÁDOM, ezt szigorúan meg kell tisztelni a talpas pohárral, mert úgy az igazi :).
A jagert meg egyszerűen borzasztónak találom, nem is értem, hogy lehet szeretni, a Mézes Fütyülősektől meg már rosszul vagyok, a szagától is :)
apu házipálinkája olyat senki nem csinál... isteni :D
becherovka
baileys
red label(ha az annak számít..)
jäger
absinthe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!