Na. Ki mit ivott szilveszterkor? :D
Figyelt kérdés
nemet és kort is írjatok!2013. jan. 1. 11:18
1/26 anonim válasza:
Egy citromos sört, meg 2 pohár ilyen sprite-vodka keveréket. :) De barátnőim ketten megittak 1,5 üveg Kalinkát.
16/l
2/26 anonim válasza:
teát, éjfélkor egy pohár pezsgőt. Párommal itthon ő rozét és egy kis pezsgőt 32\F
4/26 anonim válasza:
Kezdés 2 üveg soproni, aztán 1 feles barackpálesz, egy pohár whiskey, 1 pohár bor, akkor haveromék kínáltak vodkával bár abból csak 1 feles ment le, 1 fele metaxa is lecsúszott, éjfélkor 1 pohár pezsgő, bár azt annyira nem szeretem, aztán még 2 üveg söröcske, akkor már majdnem taccson is voltam már úgy kellett leülnöm kint hogy kicsit helyreálljak, persze barátnőm sem volt józanabb :D
23/F
5/26 A kérdező kommentje:
Ilyen válaszra vártam:D
2013. jan. 1. 11:41
6/26 anonim válasza:
kb. fél liter házi 3-4 doboz sör 2 pohár bor egy kis vodka,aztán rossz pezsgőt nyitottak ami dohos volt tehát dohos pezsgő és utána rendes XD
8/26 anonim válasza:
A leghülyébb társaság az, ahol arról folyik a beszélgetés, hogy ki mennyit ivott. Csak azért néztem be ide, hogy ezt közöljem, csá.
9/26 anonim válasza:
vodka narancs, vodka ananász... vodka mindennel...
barack pálinka... két pohár pezsgő
17/L
10/26 anonim válasza:
2 sör, whisky, whisky-kóla, pezsgő. :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!