Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Elég lesz ez az ital hármunknak?

Elég lesz ez az ital hármunknak?

Figyelt kérdés

12 fős bulit csinálunk.még 2 lánnyal összedobtuk a piát hármunkra, 3 üveg bor, meg egy Berentzen. 7-kor kezdünk, éjfélkor még lesz pezsgő, plusz a barátom úgyis ad egy kicsit a mézes pálinkájából :) (Nem szokott megártani, ha keverem, de több félét azért már nem szeretnék inni)

Azért kérdezem, mert 7-kor elkezdünk inni és kb 3-4-kor lesz befejezve az egész, közben lesz egy csomó kaja is, és most a berugás a fő cél xD

2012. dec. 31. 11:04
 1/6 A kérdező kommentje:
lesz még whisky, házi pálinka meg ilyenek de azokat am sem szeretem
2012. dec. 31. 11:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem igen...
2012. dec. 31. 11:06
 3/6 anonim ***** válasza:
3 embernek 3 bor? 7től hajnalig? számomra kevés lenne, az biztos, és berúgni se tudnék ennyitől.
2012. dec. 31. 12:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó...nem csak annyi..ott van még a 18%-os almás ital, plusz pezsgő, pálinka
2012. dec. 31. 14:47
 5/6 A kérdező kommentje:
végülis a kérdés már tárgytalan, mert mki hoz piát amúgy is, és van még házi bor is, ha netán kifogynánk
2012. dec. 31. 14:51
 6/6 anonim válasza:
Nem lesz gond szerintem az ívással, házibuliban mindig akad még egy 'pici' valahol :) Jó bulizást.
2012. dec. 31. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!