Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Igaz ha a kólát felforraljuk...

Igaz ha a kólát felforraljuk akkor kevésbé mérgező?

Figyelt kérdés

Azt halottam hogy felkell forralni a kólát , mert akkor nem annyira káros a fogyasztása az ember számára !

Ez igaz mert , több embertől is kérdeztem azok azt mondák hogy így igyam ?

Köszike

2012. dec. 28. 12:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Te és a haverjaid nem vagytok 100as.
2012. dec. 28. 12:52
 2/16 anonim ***** válasza:
50%
Ne idd sehogy, nagyon egészségtelen, és mérgező.
2012. dec. 28. 12:55
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
nem igaz...
2012. dec. 28. 12:56
 4/16 anonim ***** válasza:
84%

Ha mindenből mértékletesen eszel, iszol, akkor nem káros.

Bízz az élelmiszer felügyeletben.

Én szeretem a kólát, iszok is, de nem mindig.

Sokkal ártalmasabbak ezek a hirdetett egészséges étrendek.

Különben is ezek a tudományos magyarázatok mindig valamilyen ellenérdekelt cég megrendeléséből fakadnak.

Én hallottam egy barátnőmtől, hogy a kóla milyen egészségtelen, de azt is tudom, hogy füvezik. Akkor most mi van?

2012. dec. 28. 12:59
 5/16 anonim ***** válasza:

Következőt kimásoltam egy oldalról.

"Továbbá a Coca Cola tartalmaz szulfitos-ammóniát, azaz ammóniaszulfátot, amit a következőkhöz használnak:

Lúgos kémhatású talajok esetén műtrágyaként alkalmazzák. A talajba kerülve kénsav szabadul fel, mely csökkenti a talaj pH-értékét, valamint a növények növekedéséhez nélkülözhetetlen nitrogén is jut a talajba.

A mezőgazdaságban elősegíti a különféle gombaölő, rovarirtó- és gyomirtó-szerek működését.

A különféle ammóniatartalmú vegyületek szintézisekor is alkalmazzák."

Másrészt agyonvágja a csontokat, idős korodra, a csontritkulási gyógyszer sem fog segíteni.

Próbált ki a következőt, egy pohár kólába rakjál egy tojást éjszakára. Nézd meg majd a tojáshéjat hogyan néz ki.

2012. dec. 28. 13:07
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem igaz!
2012. dec. 28. 13:12
 7/16 Phoney ***** válasza:
100%
Igaz, mert ha sokáig forralod, elillan belőle a mérgező dihidrogén-oxid (H2O), amit az iparban oldószerként és tisztítószerként is használnak, és nagy mennyiségben fogyasztva hiponatrémiát okoz (tényleg).
2012. dec. 28. 13:20
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó nagyon aljas a kommented :)
2012. dec. 28. 17:05
 9/16 anonim ***** válasza:

Ezt írd meg Orbán Viktornak! Ő most kötött szerződést a Kólával. Szerinted ki akarja irtani az országot? Hüly eség!

Már rég kipusztultunk volna, ha min ez igaz. Ilyen cikkekben csak az ellenlábasok vannak benne.

2012. dec. 28. 20:25
 10/16 mustafa33 ***** válasza:
hajaj, a nagyon ¤regek még talán emlékeznek azokra az időkre amikor az amerikaiak kokakóla mámorban fetrengtek, miközbe mi építettük a szocializmust. Már a szakadék szélén álltak, de mi megelőztük őket! ☻
2012. dec. 28. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!