Igaz ha a kólát felforraljuk akkor kevésbé mérgező?
Azt halottam hogy felkell forralni a kólát , mert akkor nem annyira káros a fogyasztása az ember számára !
Ez igaz mert , több embertől is kérdeztem azok azt mondák hogy így igyam ?
Köszike
Ha mindenből mértékletesen eszel, iszol, akkor nem káros.
Bízz az élelmiszer felügyeletben.
Én szeretem a kólát, iszok is, de nem mindig.
Sokkal ártalmasabbak ezek a hirdetett egészséges étrendek.
Különben is ezek a tudományos magyarázatok mindig valamilyen ellenérdekelt cég megrendeléséből fakadnak.
Én hallottam egy barátnőmtől, hogy a kóla milyen egészségtelen, de azt is tudom, hogy füvezik. Akkor most mi van?
Következőt kimásoltam egy oldalról.
"Továbbá a Coca Cola tartalmaz szulfitos-ammóniát, azaz ammóniaszulfátot, amit a következőkhöz használnak:
Lúgos kémhatású talajok esetén műtrágyaként alkalmazzák. A talajba kerülve kénsav szabadul fel, mely csökkenti a talaj pH-értékét, valamint a növények növekedéséhez nélkülözhetetlen nitrogén is jut a talajba.
A mezőgazdaságban elősegíti a különféle gombaölő, rovarirtó- és gyomirtó-szerek működését.
A különféle ammóniatartalmú vegyületek szintézisekor is alkalmazzák."
Másrészt agyonvágja a csontokat, idős korodra, a csontritkulási gyógyszer sem fog segíteni.
Próbált ki a következőt, egy pohár kólába rakjál egy tojást éjszakára. Nézd meg majd a tojáshéjat hogyan néz ki.
Ezt írd meg Orbán Viktornak! Ő most kötött szerződést a Kólával. Szerinted ki akarja irtani az országot? Hüly eség!
Már rég kipusztultunk volna, ha min ez igaz. Ilyen cikkekben csak az ellenlábasok vannak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!