Mennyi idő alatt megy ki az ital teljesen a szervezetből?
Sok sör és koktél lett fogyasztva és egészen hajnali órákig. Ma viszont autóba kellene ülnöm, de nem szeretném hogy a szonda bármit is kimutasson.
Enni nem ettem semmit közben, most pár apróságot csak.
5 liter sör vagy 5 korsó sör, ami fél literenként számolva 2,5 liter? Vagy 5x3 dl(1 pohár) sör, ami meg "csak" 1,5l ?
Egyél valamit, úgy hamarabb távozik...
Mekkora távolságot akarsz megtenni autóval?
(tudom, ha elkapnak, vagy balesetet csinálsz,akkor tökmindegy, de azért nem mindegy, mekkora a veszély, városon belül - ha az nem Budapest- 20 percen belül bárhova oda lehet érni általában, de mondjuk egy Szombathely-Nyíregyháza távolságot én a helyedben nem mernék bekockáztatni...
Gondolom azt meg úgyis tudod, hogy - a te szempontodból sajnos- Magyarország nem Németország, ahol 1-2 sör még "belefér", és pl. Bajorországban 1-2 sörnél csak ejnye-bejnyéznek.
Nem. Magyarországon vasszigor van, kőkeményen elveszik a jogsit, és ott, azonnal, a lefülelés helyén kiszállítanak az autóból, azonnal, kérdés nélkül jól lecsapolják a véredet, hogy megállapítsák, mennyi az alkohol a véredben(a szerencsétlenebbeknél a vér az alkoholjukban) és rögtön, nem is kérdeznek semmit, azonnal feljeletenek, aminek a vége általában a jogsi ugrásán túl az is, hogy egy vagonnyi pénzt fizetned kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!