Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha szórakozóhelyen veszünk...

Ha szórakozóhelyen veszünk abszintot, azzal mit kell csinálni? Úgy értem, megivás előtt fel kell vízzel higítani még?

Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 17:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%

Normális helyen eleve úgy adják. Megkapod pohárba, hozzá való abszintkanál, és kockacukor, meg a hideg víz. Ahol csak kib...ák eléd, hogy igyad vaze, ki se fizetném.

[link]

Így kell inni, a hagyományos cseh módszer szerint.

2009. aug. 18. 17:46
 2/12 A kérdező kommentje:
De ha veszek valahol,nem állok ott neki öngyújtóval hülyéskedni vagy igen?Más hogy csinálja?
2009. aug. 18. 17:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem szoktuk vízzel higítani. Cukrot rá a kanálra (jobb helyeken spec abszintos-kanalat adnak), meggyújtod, vársz, ameddig karamellizálódik, kicsit beleolvad, beleborítod, és húzóra le. Ha nem bírod az alkoholt, vagy nem ettél előtte, Vuk meglátogathat.
2009. aug. 18. 18:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell nekiállnod öngyújtóval hülyéskedni, kell hogy kapjál hozzá tüzet.
2009. aug. 18. 18:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szórakozóhelyeken a pultosok csinálják meg!

(alulról meggyújtanak egy teáskanálnyi cukrot,majd ha karamellizálódott beleteszik a kimért absinthba,és elkeverik) Ezután a vendég máris fogyaszthatja. Vizet nem adnak hozzá.Az a te dolgod,hogy kell-e kisérő vagy sem!

(Nekem általában RedBull a kisérő:) )

//Rykkk//

2009. aug. 18. 18:47
 6/12 anonim válasza:
Rikkk-nek igaza van..nekem is igy csinálják..
2009. aug. 19. 15:36
 7/12 anonim ***** válasza:
Nálunk ideadják simán feles pohárba, és igyad... Egyszer ittam, azóta kerülöm =) De tényleg úgy kéne ahogy előttem már többen mondták (cukor, kanál, meggyújt stb...)
2009. aug. 22. 14:09
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Mi a fészkes fenét csináltok?????????!!!!!!!!!!

Azt a csepp alkoholt is kiégetitek??? :O

2009. aug. 23. 16:28
 9/12 anonim ***** válasza:

"meggyújtanak egy teáskanálnyi cukrot,majd ha karamellizálódott beleteszik a kimért absinthba".. Ebbe,és a többi hsz-be sincs,hogy az absinth-ot gyújtjuk/ják meg! A cukorban meg khmmmm...eddig nem tudtam,hogy lenne alkohol!

Először értelmezd a szöveget,és utánna reagálj rá!!

És azért én azt se mondanám,hogy az absinth-ba pár csepp alkohol lenne.

//Rykkk//

2009. aug. 23. 18:51
 10/12 anonim ***** válasza:
*csak (lemaradt)
2009. aug. 23. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!