Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik piának milyen hatása van?

Melyik piának milyen hatása van?

Figyelt kérdés

gondolok ilyenekre:

[link]

pl a tequila ezt a hatást kelti :D valami más pia észrevétel ?:D

2012. nov. 29. 23:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hehe, volt egy rész az Így Jártam Anyátokkal-ban,(How I Met Your Mother) amiben a piák hatásairól is szó volt, mondjuk a rész címe most nem jut eszembe.
2012. nov. 29. 23:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A vodkától én rosszul voltam és hánytam egész este,a poén az hogy egy nagyon kicsi pohárral ittam meg belőle.Azóta nem iszom meg,még egy kortyot sem vagyok hajlandó inni belőle.
2012. nov. 29. 23:25
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem a boroscolától nagyon jól mozog a lábam XD
2012. nov. 29. 23:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Boroskólától sugárban összehúz a világ és a velem szemben ücsörgő emberkének az orrára (jobb esetben a tekintetére) kerül az egyetlen fókuszfolt, egyébként minden homály. :D

Mondjuk ehhez kell 8dl bor (+kóla). XD

A vodkanarancstól polkát jár a plafonon a csillár és himbálózik és "rámakaresniiielforduloook". (Nem iszok több vodkanarancsot.)

A rumoskólától ah, költőibben fogalmazok. XDXDXD

(Csekély, ámde éppen elegendő mennyiség állítólag több hasonlatot és bókot húz ki belőlem. Hátööö, LOL.)

2012. nov. 30. 00:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez egyénenként változik. A sör pl. engem elálmosít, a bo* nagyon felpörget, minden más :D
2012. dec. 1. 18:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Azt az így jártam anyátokkal-t én is láttam:D 6. évad 22. rész, sok a kérdéssel kapcsolatos dolog van benne.
2012. dec. 2. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!