Melyik piának milyen hatása van?
Figyelt kérdés
gondolok ilyenekre:
pl a tequila ezt a hatást kelti :D valami más pia észrevétel ?:D
2012. nov. 29. 23:12
1/6 anonim válasza:
Hehe, volt egy rész az Így Jártam Anyátokkal-ban,(How I Met Your Mother) amiben a piák hatásairól is szó volt, mondjuk a rész címe most nem jut eszembe.
2/6 anonim válasza:
A vodkától én rosszul voltam és hánytam egész este,a poén az hogy egy nagyon kicsi pohárral ittam meg belőle.Azóta nem iszom meg,még egy kortyot sem vagyok hajlandó inni belőle.
3/6 anonim válasza:
nekem a boroscolától nagyon jól mozog a lábam XD
4/6 anonim válasza:
Boroskólától sugárban összehúz a világ és a velem szemben ücsörgő emberkének az orrára (jobb esetben a tekintetére) kerül az egyetlen fókuszfolt, egyébként minden homály. :D
Mondjuk ehhez kell 8dl bor (+kóla). XD
A vodkanarancstól polkát jár a plafonon a csillár és himbálózik és "rámakaresniiielforduloook". (Nem iszok több vodkanarancsot.)
A rumoskólától ah, költőibben fogalmazok. XDXDXD
(Csekély, ámde éppen elegendő mennyiség állítólag több hasonlatot és bókot húz ki belőlem. Hátööö, LOL.)
5/6 anonim válasza:
Ez egyénenként változik. A sör pl. engem elálmosít, a bo* nagyon felpörget, minden más :D
6/6 anonim válasza:
Azt az így jártam anyátokkal-t én is láttam:D 6. évad 22. rész, sok a kérdéssel kapcsolatos dolog van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!