Szombathelyen hol tudnék sört venni 18 év alatt?
Figyelt kérdés
Légyszi konkrét boltot írjatok ha tudtok, ne olyat hogy bárhol ha jó eladót találsz stb.2012. nov. 25. 20:54
2/6 anonim válasza:
Most komolyan nem adják ki a SÖRT?! :D
3/6 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok és még nem próbáltam sehol, ezért nem tudom, hol érdemes megpróbálni
2012. nov. 25. 21:05
4/6 rémuralom válasza:
18 év szerintem elég hosszú idő ahhoz, hogy bárhol megkapd annyi idő alatt a sörödet.
5/6 anonim válasza:
Honnan tudja az ember, hogy nem bezáratni akarod ezekkel az infókkal a boltot? Nem véletlen nem írnak soha az ilyen kérdésekre választ. Ha írnak is akkor egy multi cég nevét ahol több száz kaszás van. Minek vannak barátok, ha nem erre? Biztos van a sulidban 1-2 nagyobb bulizós.
6/6 anonim válasza:
Én 15 vagyok, és eddig csak 1X nem adták ki... megoldás: felragasztható bajusz XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!