Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért van az hogy a pezsgőtől...

Miért van az hogy a pezsgőtől nagyon hamar berugok?

Figyelt kérdés
Más piából sokat kell innom,hogy teljesen részeg legyek, de szilveszterkor talán még fél üveg pezsgőt sem ittam és hulla részeg lettem... ez mitől lehet?
2008. máj. 26. 01:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Èn úgy tudom,hogy a buborékos"sze´nsavas"alkoholok sokkal gyorsabban hatnak,mint a normál.Meg szerintem mindenki kicsit másként bírja az alkoholt.Enni kell menet közben,és akkor nem fog olyan gyorsan.

2008. máj. 26. 08:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
hehe:) mindenkinek más a szervezete és mindenkire máshogy hat a pia is,de ha jó kedvedben vagy,akkor valóban hamarabb berúgsz
2008. máj. 26. 08:58
 3/5 A kérdező kommentje:
ezt nem is tudtam hogyha jókedvem van hamarabb üt :D hát érdekes köszi a válaszokat
2008. máj. 27. 13:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
a pezsgő alapból egy erős pia, és a szánsav hamarabb a vérbe juttatja az alkoholt, ezért...
2008. máj. 29. 10:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
a szénsav..+ ha meleg helységben vagy,vagy táncolsz esetleg..nagyon tud ütni! Mi nyáron megittunk 2 pohár bort egy egri pincében (igaz,minőségi bor volt) ,feljöttünk a 40 fokra és hát eléggé fejbecsapott,pedig nem szoktam berugni .
2008. dec. 20. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!