Vodkától meddig érzi magát kellemesen az ember?
Nyár végén, a kánikulában volt egy nagy hepaj a városban. Délután kezdődött, éjszakába nyúló volt.
Már a melegben iszogattam vodkanarancsot, picike vodkával, később emelkedett a mennyisége. Úgy 3-4 pohár lehetett, talán 5. Emellett még egy vodkakólát és egy boroskólát ittam az este folyamán, tehát úgy délután 5-től éjfélig.
Ekkora mennyiség elég volt hozzá, hogy táncoljak, énekeljek, vicces legyek és letagadnivaló dolgokat mondjak és billegjen a környezetem.
De hajlani 3-ra már semmi bajom nem volt, kitisztult a fejem, annak ellenére, hogy nemigen ittam vizet se és csak egyszer voltam pisilni.
17 éves lány vagyok, nagyon ritkán iszom, ezért nem tudom eldönteni, hogy ennyi ideig tartó vidámság normális-e, mert én hosszabbra számítottam volna ennyi ital után.
Attól függ, mennyi vodkát iszol meg.
Ha beszlopálsz 12 litert, az örökkévalóságig kellemesen érezheted magad majd a mennyben. Gond csak akkor van, ha Patás úrhoz kerülsz...
ameddig ki nem hányod. Picike vodkával, keverve, kb annyi alkoholt juttattál be a picike kis szervezetedbe mint 3-4-5 sörrel. Az h megütött normális ha szökőévente iszol.
Ha hosszabb örömöket akarsz akkor valami olyan drogot válassz amit lassabban bont le a szervezeted, bár ilyen legálisan nem igen létezik.
Ez egyrészt egyénfüggő, másrészt pedig a bevitt alkohol mennyiségétől is függ.
Ez így a te korodnak megfelelő mennyiségű volt a kijózanodás gyorsasága is átlagosnak mondható.
Vagy talán inkább lassúnak mondanám, hiszen ugye nem lettél talajrészeg és 3 órával az ivás abbahagyása után múlt el. Akiket ismerek azoknál inkább olyan 2 óra körüli persze ez a rengeteg tényezőtől is függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!