Az unicum milyen mennyiségtől üt? Plusz, könnyebben elhányná magát az ember, ha ezt boroskóla mellé issza?
Figyelt kérdés
2012. okt. 22. 20:09
1/2 anonim válasza:
van aki 1 felestől van akinek 3.-tól érzi a hatást. Én pedig biztos könnyebben elhánynám magam boroskolától. A kólát nem bírja a gyomrom. (pedig elég sok dolgot befogadott már)
2/2 anonim válasza:
Hát az Unicumot azt pont nem igazán csipázom, annyi pénzért inkább Jägert veszek, szerintem ha mondjuk 10 perc alatt meginnék 5 felest, akkor elhánynám magam, de nem azért mert olyan nagy az alkoholmennyiség, hanem mert undorító íze van, de a 7. felesnél már az alkoholmennyiségtől is hánynék, a keverésről pedig nekem az a tapasztalatom, hogy sört borral nem jó keverni, mástól még nem lett semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!