Tescoban a fizetőautomatánál meg lehet venni a szeszesitalt ha nem vagyok 18+ éves?
Figyelt kérdés
Ellenörzik valamilyen módon? Ha igen akkor hogy?2012. nov. 13. 00:21
1/6 anonim válasza:
robotok lőnek rommá a lézerfegyverükkel, szóval csak okosan
2/6 bumbi02 válasza:
Úgyhogy, hogy egy pénztárost, illetve egy alkalmazottat meg kell kérned hogy hitelesítse a gép számára, hogy elmúltál 18. Ő meg elfogja tőled kérni a személyit.
3/6 Malats válasza:
Nem. A 12 évesek azota pálinkáznak.
4/6 anonim válasza:
Nem.
Kiírja a gép, hogy hitelesítésre vár. Tehát addig nem fogsz tudni csinálni semmit, amíg oda nem ugrik egy pénztáros. Az pedig nyilván oda fog menni és ha gyanúszagot érez, elkéri a személyid. Ez van.
Szép is volna, ha ezentúl minden 18- így szerezné be a piáját.
Én már elmúltam 20 is, de igen, a gép megállít - aztán nem vagyok valami öregember arc, így jönnek a pénztárosok és kérik a személyim, gyorsan.
5/6 anonim válasza:
Mindig automatánál vesszük a piát, mert úgy gyorsabb mint sorbanállni. Az a tapasztalatom h teljesen véletlenszerű hogy kér-e ellenőrzést a gép, vagy simán kiadja. Lehet valami rendszerhiba is van a szegedi gépekben, ezért van ez, de simán volt már olyan is h csak alkoholt vettünk, és nem kért megerősítést a gép. De olyan is volt h 3 an vettünk bort, külön külön mind hármunktól elkérték a személyit, pedig nem látszunk 12 éves kissrácoknak.
6/6 anonim válasza:
Ez nem véletlenszerű. Egyszerűen arról van szó, hogy az asszisztens, aki az önkiszolgáló kasszákat felügyeli, távolról is jóvá tudja hagyni a korlátozás alá eső termékeket. Ha meg nem néztek ki nagyon fiatalnak, és olyan az asszisztens, akkor ezt simán megteszi.
(Amúgy a szó, amit kerestek, az "jóváhagyás", és nem "hitelesítés".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!