Ki ismeri a "Tipli" nevű szeszesitalt? Minősége jó? Mennyibe fáj? Érdekel nagyon.
Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 19:17
1/18 anonim válasza:
Minőségeee? Jesszusom!!Meg nem innám semmi pénzért.Ezt csövesek isszák!!Gondolhatod akkor milyen a minősége, ha még csak annyit sem ér, hogy üvegbe töltsék.
2/18 anonim válasza:
Szerintem ezt az italt hanyagold. Nem éri meg tönkretenni vele a szervezetedet. Én most ittam egy pohár tequilát, de a kérdésed után töltök még egy pohárral. Törekedj te is a minőségre a mennyiség helyett!
3/18 Phoney válasza:
Ez kérlek "kommersz".
Ez azt jelenti, hogy a lehető legolcsóbb, de még (a törvény szerint) emberi fogyasztásra alkalmas alkoholt vízzel, festékkel és aromákkal keverik.
Magyarul, ha ennél is rosszabb minőségű lenne, már tilos lenne árulni.
4/18 anonim válasza:
Akkor olvasd el a Zwack Fütyülőst, ugyanaz!
5/18 Phoney válasza:
A zwack fütyülősnek kb. a negyede pálinka.
Azt sem szeretem egyébként.
6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ,akkor biztos nem veszek ilyet :D
Maradok a Jim Beam, Heineken párosnál.
2011. febr. 11. 20:28
8/18 anonim válasza:
legjöbb!!:D de csak a barackos a körte az sazR!!
9/18 anonim válasza:
Hát, ha mindenképpen akarsz inni belőle, akkor tipli vodkát igyál! Az egész jó az árához viszonyítva. De a körte, barack, és egyéb ízesítésűek iszonyú sz@r ízűek. Egy db tipli kb 100 forintba kerül, az auschanban lehet kapni.
10/18 sanyi180 válasza:
Igyad nyugodtan ugyis előbb utóbb meghalsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!