A jéger-sört ki hogyan szokta inni?
Figyelt kérdés
egymás után, keverve, egyszerre ... ?2012. nov. 10. 09:57
1/10 anonim válasza:
Csak a töketlenek isszák a rövidet higítva... Egy ízetlen vodkánál még elmegy, na de mikor a whiskeyt, Jagert keverik, na ott kiakad a mérő...
2/10 anonim válasza:
Nálam ez úgy szokott menni hogy megy pl a kártyaparti, meg a sör és egyszer csak: "Jéé egy Jager, hopp!"..és aztán megy tovább a kártya meg a sör és a derült égből: "Néé má egy Jager, hopp!"..és megy a kártya meg a sör....
3/10 anonim válasza:
...és akkor kb fél óra múlva: "hé, baj van! Ki megy el Jagerért? Én tuti nem, nekem már elvették a jogsimat.."
Folyt köv. a közlekedés kategóriában...
4/10 anonim válasza:
A Jäger-t csakis tisztán.
Én így gondolom. A kedvenc röviditalom,nem keverném semmivel. :D
5/10 anonim válasza:
Igen, undorítóak ezek az összeöntések. Punnany Massif megénekli, hogy jägersör, és mindenki rá van kattanva, szánalmas. Így volt a dízellel, mikor Kiss Ádám poénkodott, másnap mindenki a kólát összeöntötte a sörrel.. Aztán csodálkoztok, hogy hánytok.
6/10 anonim válasza:
Mi értelme lenne keverni?
Csak hányingered lesz, ugyanolyan marad a hatása és ráadásul szar lesz az íze.
Én amit szeretek, azt tisztán iszom, amit nem, azt nem iszom meg.
7/10 Shai-Hulud válasza:
Én jégernadrágban, stílszerűen... :-DD
8/10 anonim válasza:
Osztom a többség véleményét! Csakis tisztán, külön külön, ahogy a minőségi borokat sem szabad elcseszni kólával, szódával, úgy a jobb röviditalokat sem. Nyilván ja másra nem telik a teszkósvodkába mehet a narancs, de a minőségibe... Nem. Akkor max utánna kisérőnek, de inkább azt se.
9/10 anonim válasza:
Ha már valamivel keverem a Jägert, akkor inkább Red Bullal mint sörrel, de különben meg kedvenc rövidem, szóval jobb szeretem tisztán inni. Meg Whiskyből is csak azt keverem be kólával, ami anélkül ihatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!