Kina lillet/lillet blanc milyen tipusú alkohol? És hol lehet venni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 15:52
1/4 Phoney válasza:
Ez egy francia likőrbor, lényegében a száraz vermuthoz hasonló, de nem ürmös, hanem narancshéjas-kinines. Vespert akarsz keverni?:)
Itthon elég nehezen fogsz találni, mert a legjobb webáruházak sem tartanak belőle. A legegyszerűbb, ha beszélsz egy barátságosabb italkereskedéssel, hogy neked ilyen kell, majdnem mindent tudnak szerezni a beszállítókon keresztül. (Persze lehet, hogy olcsóbban rendelhetsz külföldről.)
2/4 anonim válasza:
Én nem értek az italokhoz, szóval csak tippelek, de erre gondolsz?
Ha nem, akkor bocsi, csak gondoltam, hátha segít.
3/4 Phoney válasza:
Nyert, ez az.
(Ez érdekes bolt, 1-2 dolgot még nem is láttam máshol itthon.)
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat erre gondoltam és igen Vespert akarok keverni de mivel elég drága ezért megnéztem egy-két koktélbár itallapját és találtam egyet ahol tudok inni ilyet:)
2012. nov. 6. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!