Házi bor műanyag üvegben tárolva meddig jó?
Figyelt kérdés
találtam itthon egy üvegben fehér bort..de elég érdekes szaga van..vagyis annyira nem vészes..de nem az igazi..lehet baja?2012. okt. 31. 10:17
1/4 anonim válasza:
Ha megkostolod és kicsit szénsavasnak érzed vagyis kicsit bökös ize van akkor nem jó ..
2/4 anonim válasza:
Vigyázz!!!!
Mivel műanyag üvegbe bort nem szoktunk tárolni, meglehet, hogy nem is az van benne, csak valami miatt hasonlít a szaga!
Először azt kérdezd meg, aki azt a valamit abba a műanyagba beleöntötte, hogy valóban bor van-e benne?
3/4 A kérdező kommentje:
nekem apukám alkoholista és hoz haza 2 liter bort műanyag üvegben kb minden nap..szal ő nem tartogatja sokáig benne, de viszont van mikor anyu megtalálja és eldugja előle..én meg ma megtaláltam egy üveggel, gondoltam csajokkal megiszom de hát nem tudom mióta állhat ott:\ anyut is kérdeztem de ő sem tudja:/ de akkor megkóstolom:)
2012. okt. 31. 10:54
4/4 anonim válasza:
Nem értek hozzá, de, ha savas, akkor méreg oldódik ki a műanyagból. Ezért érthetetlen, miért árulnak ecetet műanyagban. Persze, 3-szor annyiért van almaecet üvegben. A zacskós tej is ártalmas. Tehát a tájékozatlan, a szegény mérgezheti magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!