Te egy este alatt maximum hány dl házipálinkát tudsz legurítani?
Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 19:35
1/23 anonim válasza:
Ha jó a buli lemegy egy liter, eltáncolja az ember.
2/23 anonim válasza:
Liteeeeer???
Én a múltkor 4-5 decit ihattam meg, de nem emlékszem semmire és behánytam az autómba.
3/23 anonim válasza:
kedves első, ha előttem megiszol egy liter páleszt, akkor a vendégem vagy!
4/23 anonim válasza:
Most mit vagytok felakadva?
Este 9től reggel 6-ig tart egy tisztességes bál, óránként két felest kell kb meginni, amit tánccal, közben étkezessel simán lehet bírni.
5/23 anonim válasza:
Ha egy este kb. 4-5 óra, és a pálesz 52%-os akkor hányás nélkül úgy 4 decit, max. 5-öt, de akkor sok kísérőt kell igyak, és végig zsíroskenyeret kell zabáljak.
6/23 anonim válasza:
Irígylem az első válaszoló bádogbelét, de így utána számolva nem kivitelezhetetlen.
Én egy jó hangulatú 4 órás bulin nyolcat simán letolok.
7/23 anonim válasza:
Márhogy 8 felest, nem 8 decit :D
8/23 anonim válasza:
Amúgy az abszolút rekord nekem reggel 8-tól kb délig, az 14 fél házipálinka, fél liter bor meg két sör.
És még a saját lábamon mentem haza:D
De mellé lement nem tudom mennyi tojás, sonka, pogácsa...
Húsvét:D
9/23 anonim válasza:
gyök kettőt, ugyanilyen sebességgel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!