oké és mit szeretsz benne? hisz keserű :// de én is szeretem :D
2012. okt. 15. 21:33
3/11 anonim válasza:
Én az ízét is szeretem. Sztem jó az a keserű íz. Felfrissít.
2012. okt. 15. 21:34
4/11 anonim válasza:
Én is szeretem az ízét.
A világos és a barna minőségi söröket szeretem, de a túl keserűekből nem mindegyiket.
Mondjuk sok az olyan, ami tele van mellékízekkel.
A német, cseh és angol söröket szeretem: Gösser, Heineken, Kozel, Pilsner, ciderek, Kronenburg(búzasör), barna sörök többsége.
2012. okt. 15. 21:46
5/11 anonim válasza:
Én is nő vagyok, és amiért szeretem:
- nagyon jól oltja a szomjamat a keserű íze miatt
- szeretem az illatát
- jó áron van
- nem üt ki nagyon hamar, relatív sokat lehet inni belőle baj nélkül
Az ízesítetteket is szeretem, amikor kicsit édesebbre vágyom,de mégis egy kis sörre is.
2012. okt. 15. 21:52
6/11 anonim válasza:
Hány éves vagy kérdező? Nem azért iszod inkább, mert nagyfiú akarsz lenni? "én is szeretem, hisz nem is finom". Akkor mégis minek iszod? Én például azért iszom, mert szerintem finom /nő vagyok/. Nyáron pedig nagyon hangulatos sörözgetni, egy teraszon focimeccset bámulni, a hideg sörös poháron lecsapódott pára pedig fantasztikusan néz ki. És mellé nagyon jólesik sósat rágcsálni, közben tv-zni, vagy beszélgetni. Szerintem te csak úgy vagy a sörrel, mint én 13 évesen a kávéval, hogy: "úristen, minek isszák ezt az emberek? Hiszen borzasztó íze van!"
2012. okt. 16. 13:22
7/11 bumbi02 válasza:
Én nem szeretem a sört, mert keserű, ittam Kőbányaitól Guinessig, belgán és cseh sörön át németig mindenfélét. De ugyanolyan íze van majdhogynem mindnek. Keserű. Inkább whiskyt kortyolgatok.
19F
2012. okt. 16. 14:40
8/11 A kérdező kommentje:
20 vagyok és én szeretem h nagyot lehet nyelni belőle :D am tényleg jó egy nyári este a teraszon haverokkal :)
2012. okt. 16. 18:23
9/11 anonim válasza:
Én pedig nőként nem értem hogy mit lehet benne szeretni. :)
Rossz íze van, büdös lesz tőle a lehelletem, ráadásul negyed óránként pisilni kell tőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!