Melyik a legjobb sör a világon?
Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 21:11
2/17 A kérdező kommentje:
nem tudom eldönteni, ezért kérdezlek titeket.
2012. okt. 9. 21:22
3/17 Phoney válasza:
Semmilyen italból nincsen legjobb. Legfeljebb olyanok, amik a legjobbak közé tartoznak, de sörből minimum többszáz ilyen van. És nem az ismertebb tucatmárkák, hanem inkább a kézműves sörfőzdék sörei lesznek azok.
4/17 A kérdező kommentje:
Akkor egy voksot kérek, pl neked melyik a legjobb vagy szerinted a világon melyik a legjobb.
2012. okt. 9. 21:34
6/17 anonim válasza:
Nem tudom, mert csomót nem kóstoltam, p. lefogadom, hogy Németországban van legalább 100 féle, tuti keveset is mondok, USA-ban meg még több. ...és akkor ez még csak két állam a bolygón.
8/17 anonim válasza:
A világon nincs legjobb mert nem ugyanolyan az ízlésünk. van aki a búzasört szereti, van aki a barnát.
9/17 anonim válasza:
Az ukrán sört kóstoltad már? Ha nem, akkor ajánlom! :)
10/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!