Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Abszint az mennyibe kerül és...

Abszint az mennyibe kerül és hol lehet venni?

Figyelt kérdés
2012. okt. 7. 00:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Tescoban például, én régen vettem, akkor 3500 froncsi körül volt 0,5 vagy 0,7 l, már nem emlékszem.
2012. okt. 7. 05:12
 2/4 Phoney ***** válasza:

Az abszint fél literenként kb. 8000 forintnál kezdődik, de itthoni kereskedelemben 12e a legolcsóbb (Bp-en a WhiskyNetnél).

A hamisítványai 3e körül kezdődnek, de azok nem hasonlítanak az abszintra, mert a vásárlók úgysem tudják, milyen az, törvény meg nem szabályozza. A tescoban kapható 3 ezresnek pl. még ánizsíze sincs ( [link] ).

Ha nem akarod rászánni a pénzt az igazi abszintra, akkor inkább török rakit vegyél (Efe vagy Yeni, kb. 4 e Ft, italkereskedésekben lehet találni), az sokkal jobban hasonlít rá, mint bármelyik utánzat. Ja és finom is. ( [link] )

2012. okt. 7. 07:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha csak arra kell, hogy berúgj mint a szemét, akkor jó az ami a tescoban van 3000 körül fél liter, de ha tényleg szeretnél egy jó abszintot megkóstolni, akkor szerintem is inkább italboltokban keresgéljél, olyan piák közt, amiből egy üveg 10 ezer körül kezdődik.
2012. okt. 7. 16:28
 4/4 Phoney ***** válasza:

Szerintem hiába keresgél italboltokban, én vagy 3 éve nézegetem a magyar webáruházakat. A W.netnél is csak azért van 2 igazi abszint (a nyolcból!), mert ajánlottam nekik.

10 ezer fölött csak a Pernod Absinthe elterjedt itthon (12-ért), de az se ér többet 4-nél...

2012. okt. 7. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!