A Somersbyt kiadják 18 éven aluliaknak vagy nem?
Figyelt kérdés
Csak mert nagyon szeretem és szeretnék napközbe is inni csak nem tudom hogy kiadják e2012. okt. 4. 16:44
1/7 anonim válasza:
Nem,mert -azt hiszem- 3% alkohol van benne.
Javitsatok ki ha nem ennyi,de valamennyi tuti van benne,ugyhogy sajnos csak 18 felett.
Esetleg valami kiskozertbe megprobalhatod,ott nem mindig annyira szigoruak.De a nagyobb boltokba tuti nem tudod megvenni
3/7 anonim válasza:
Elvileg nem, gyakorlatilag kinézettől és viselkedéstől függ. Én a nagyobb üzletekre esküsöm, ott mindig kiadták.
4/7 anonim válasza:
Azt hiszem, hogy 4.5% alkoholt tartalmaz, vagyis kb. annyit mind egy sör, szerintem kisboltban próbálkozz, vagy kérd meg egy nagykorú barátodat, hogy vegye meg neked hipermarketben.
5/7 anonim válasza:
Kis közértben valószínű de hipermarketben ha gyanús nekik hogy 18 alatt vagy akkor általában elkérik. Amúgy az tény hogy jó kis ital :)
6/7 anonim válasza:
Nekem kiadták:) .. mondjuk szilveszter volt szoval... nem tudom, lehet nincs semmi köze hozzá. én azt mondom, hogy inkább kisboltban próbálkozz
7/7 anonim válasza:
Hát például a Tescoba nem,de mondjuk gyroszos büfékben ami magán cég ott álltalában odaadják.Én és a legjobb lánybarátom 13évesek vagyunk,max 15-nek nézünk ki meg a hangom is kicsit mélyebb,nekünk is odaadták.
13F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!