Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Osztály kirándulásra mien...

Osztály kirándulásra mien páleszt vigyek, vagy valami mást?

Figyelt kérdés
fütyülös jó lenne? vagy más fajta kb 2ezerért vagy más kedv csinálokat tudtok ajánlani? csütörtökön lesz addigra várom az ötleteket :D

2012. szept. 18. 22:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

kedves kérdezö

hányéves vagy? mert kiskoru nem vehet,semmi szeszes italt.

2012. szept. 19. 09:06
 12/19 A kérdező kommentje:

én 16 éves vagyok,

kedves első válaszoló én osztálykiránduláson k..vára jól fogom magam érezni , amíg te a kakaódat szürcsölgeted és végül is a vodkánál maradok ahhoz valami keverésre tudtok még ilyen jó kommenteket? (a ládás az jó ) :)

2012. szept. 19. 14:47
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
vodka az jó....hánysz tőle majd mint a kutya :D
2012. szept. 19. 16:03
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Az első vagyok, nos, én már legálisan ihatom azt, amit akarok, lassan a gyerekeim is.

Viszont nem az alkoholtól függ az, hogy valaki jól érezze magát. Ha majd felnőtt leszel és nem csak egy felnőtteskedni akaró tini, akkor megérted miről beszélek.

2012. szept. 19. 16:13
 15/19 anonim ***** válasza:
A Vodkához valami legalább 50% gyümölcstartalmú narancsot, vagy bármilyen egyéb gyümölcslevet ajánlok, kólával ne próbálkozz, azzal ritka szar köptető szirup íze van a vodkának.
2012. szept. 19. 17:32
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Javaslom, hogy málnaszörpöt igyatok, mert a mami dádázni fog ha hazafelé széthányod a kocsit. Ha nem ver helyben agyon. Most komolyan... Minek kell inni? 18 éves létemre sok táborban voltam már, sosem b*sztunk be, sőt, egyáltalán nem ittunk. Ennek ellenére az éjszaka felét szétröhögtük, reggel megszólalni nem bírtunk.
2012. szept. 19. 17:40
 17/19 anonim válasza:
82%

Nem akarok senkit megsérteni, de nem kell játszani álszentet. senki ne mondja nekem hogy nem ivott alkoholt osztálykiránduláson. Persze kivételek mindig vannak, és nekik szól a "senkit nem akarok megsérteni" szöveg. de emlékezzetek csak vissza amikor ti voltatok 16-17 évesek és apátoktól kértetek házi itókát hogy vigyétek magatokkal osztálykirándulásra. Ugye milyen jó érzés volt? És ti is tudjátok hogy itt nem a berúgásról van szó, hanem a szabályok megszegéséről, úgymond a tiltott gyümölcs fogyasztásáról.

Megváltoztatni úgyse tudjátok a véleményét. Akkor meg minek szóljátok le? Nektek jól esne?

A kérdezőnek én a rumot ajánlom, mert nekem még sose volt tőle bajom másnap. de ez én vagyok.

És előre szólok hogy nem megyek bele semmilyen vitába.

köszöntem!

2012. szept. 19. 20:56
 18/19 anonim ***** válasza:

Alapvetően minél aromásabb egy ital, pl. unicum, jáger, rum, kevert, stb..., annál hamarabb kezdesz okádni, és ez a másnap tekintetében jó, mert a méreg egy részétől még éjjel megszabadultál. Az olyasmiktől mint vodka, ami csak szeszt és vizet tartalmaz, viszont förtelmes fejfájást és levertséget lehet kapni, ami másnap- mikor van a kirándulás, hogyaszondja...Kovács János Helytörténeti múzeum, idegenvezetővel, vagy "átsétálás" Kékestetőről Galyatetőre- hogy melyik féle kirándulás lesz, az ofőn múlik- nagyon rossz élményt tud okozni.

Próbáljatok emberi méltóságotokat és májatokat megőrizve megállni a szalonspiccnél, ezt tudnám visszaüzenni saját magamnak úgy 20 évre, és akkor össze is jött volna valami csaj. Jobban megérte volna.

2012. szept. 22. 11:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Vodka+citrom, vagy valami savanyút szeretek hozzá keverni.:) csak ésszel,és lassan igyátok! Egy részből megértem a támadókat,persze kiskorú de ha ésszel isszák nem rendszeresen akkor nincs baj. Mi is ittunk az osztálykiránduláson, és jó volt a kedv senkit se zavart
2012. szept. 23. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!