Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Írnátok nekem "beszélgetős"...

Írnátok nekem "beszélgetős" borokat?

Figyelt kérdés

Olyasmit keresek, ami:

-nem túl drága (max 6-800 Ft),

-inkább félédes vagy félszáraz (de jöhet más is)

-ez most tudom, eléggé ízlés függő, de olyat, amit valószinüleg egy 30 éves, de fiatalos, kedves és néha bohókás nőnek ízlene,

- beszélgetéshez kellene, hogy kicsit oldja a nyelvet és a gátlásokat... (nem nagyon vagyok otthon a borokban, de valami olyan jó lenne, aminek picit magasabb az alkoholtartalma, ha van ilyen)

Köszi!

2012. szept. 5. 22:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én mindenképpen vennék, vagy tennék ki valamilyen sós süteményt. Akár apró pogácsát, sajtos rudat stb. A sajtokhoz, eper és ilyesmikhez nem tudok hozzászólni. Sokaknak ég a gyomruk a bortól ha éhgyomorra isszák. Ez csak egy tipp volt. Amúgy randi lesz? :D
2012. szept. 6. 20:38
 12/15 A kérdező kommentje:

egy kismadár megcsicseregte nekem a hölgy kedvenceit úgyhogy végül egy édes tramini lett, mert bár a többivel sem jártunk messze az igazságtól, azaz azokat is kedveli, de mégis leginkább kedvence az édes fehérbor.

remélem, jó lesz... :S

igen, én is egy kis sósra, ilyesmire gondoltam, az azért majd mindenképp fog kelleni, mert a sajtot nem merem megkockáztatni...

egyébként igen, olyan randi-féleség lesz. :)

2012. szept. 7. 08:09
 13/15 anonim válasza:
Ha randi lesz, és fontos neked, akkor ne spórolj. Pláne ha a nő szereti a jó borokat. Én pl nagyon szeretem. Tehát csakis egy jófajta száraz jöhet szóba. 800-ért már van egy kellemes Teleki Merlot vagy Cabernet Sauvignon. Mind a kettő laza, könnyű, nőies. Ha ért a borokhoz. nyűgözd le mondjuk egy Bock Ermitage-al. (na meg a stilusoddal) ;) Sok sikert!
2012. szept. 7. 19:00
 14/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Ezek a borok mind 13% fölött vannak, tehát elég erősek. A Sangriát meg ezeket a baromságokat felejtsd el. Ha nem hányást akarsz.
2012. szept. 7. 19:01
 15/15 anonim válasza:
Bocsi. most olvasta, csak a kommentedet. Tehát édes fehér- Oké! :)
2012. szept. 7. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!