Írnátok nekem "beszélgetős" borokat?
Olyasmit keresek, ami:
-nem túl drága (max 6-800 Ft),
-inkább félédes vagy félszáraz (de jöhet más is)
-ez most tudom, eléggé ízlés függő, de olyat, amit valószinüleg egy 30 éves, de fiatalos, kedves és néha bohókás nőnek ízlene,
- beszélgetéshez kellene, hogy kicsit oldja a nyelvet és a gátlásokat... (nem nagyon vagyok otthon a borokban, de valami olyan jó lenne, aminek picit magasabb az alkoholtartalma, ha van ilyen)
Köszi!
kedves utolsó, azért egy picit több kéne, elvégre nem a sarki csövesekkel akarok beszélgetni...
mindenki másnak köszönöm a válaszait!
Rosén gondolkodtam én is kicsit, mert fb-on van fönn 1-2 képe a hölgynek, amin vendégül lát néhány jó barátját (két különböző alkalommal) és azokon a képeken egy bizonyos rosé van mindig de nem vagyok benne biztos, hogy azért, mert azt szereti, vagy csak azért mert egyszer abból vásárolt be nagyobb tételben, esetleg kapta valakitől, és csak azt akarta hogy elfogyjon, stb...
Muskotály, Chardonnay, Irsai Olivér és az előbb említett rosé maradtak versenyben.
Ezek közül melyiket ajánlanátok leginkább?
És még egy kérdés: mellé kis apró ehető akármit, mit ajánlanátok? Annyit tudok, hogy a bor és a sajt jó párosítás. De mégis milyen sajt? Vagy ez is borfüggő? Vagy ha nem sajt, akkor még mit lehetne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!