Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Írnátok nekem "beszélgetős"...

Írnátok nekem "beszélgetős" borokat?

Figyelt kérdés

Olyasmit keresek, ami:

-nem túl drága (max 6-800 Ft),

-inkább félédes vagy félszáraz (de jöhet más is)

-ez most tudom, eléggé ízlés függő, de olyat, amit valószinüleg egy 30 éves, de fiatalos, kedves és néha bohókás nőnek ízlene,

- beszélgetéshez kellene, hogy kicsit oldja a nyelvet és a gátlásokat... (nem nagyon vagyok otthon a borokban, de valami olyan jó lenne, aminek picit magasabb az alkoholtartalma, ha van ilyen)

Köszi!

2012. szept. 5. 22:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Koccintós :D (csak vicceltem). Mi sangriát (gyümölcsbor, nem annyira a borok közé sorolják, inkább amolyan italféle vagy mittomén) szoktunk inni. Nekem elég. Nem rúgsz be tőle, de finom, így iszod és egy idő után jókedved lesz. Van még egy fajta, de nem jut eszembe a neve. De én igazi borból ennyiért házi borból ittam eddig a legjobbat.
2012. szept. 5. 23:00
 2/15 anonim ***** válasza:
Cserszegi fűszeres, vagy Irsai Olivér
2012. szept. 5. 23:29
 3/15 Vladislav83 ***** válasza:
Tokaji Sárgamuskotály, félédes Tramini, Badacsonyi Muskotály. Ezek minden általad írt nőnek izlenek. :)
2012. szept. 6. 00:31
 4/15 anonim ***** válasza:
Esetleg Chardonnay vagy bármilyen rosé.
2012. szept. 6. 05:37
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
S-Budget kannás bor. Az két literes, félédes, occsó. Mi kell még?
2012. szept. 6. 07:29
 6/15 A kérdező kommentje:

kedves utolsó, azért egy picit több kéne, elvégre nem a sarki csövesekkel akarok beszélgetni...

mindenki másnak köszönöm a válaszait!

Rosén gondolkodtam én is kicsit, mert fb-on van fönn 1-2 képe a hölgynek, amin vendégül lát néhány jó barátját (két különböző alkalommal) és azokon a képeken egy bizonyos rosé van mindig de nem vagyok benne biztos, hogy azért, mert azt szereti, vagy csak azért mert egyszer abból vásárolt be nagyobb tételben, esetleg kapta valakitől, és csak azt akarta hogy elfogyjon, stb...

2012. szept. 6. 09:00
 7/15 A kérdező kommentje:

Muskotály, Chardonnay, Irsai Olivér és az előbb említett rosé maradtak versenyben.

Ezek közül melyiket ajánlanátok leginkább?

És még egy kérdés: mellé kis apró ehető akármit, mit ajánlanátok? Annyit tudok, hogy a bor és a sajt jó párosítás. De mégis milyen sajt? Vagy ez is borfüggő? Vagy ha nem sajt, akkor még mit lehetne?

2012. szept. 6. 09:04
 8/15 anonim válasza:
Sir Irsai Haraszty pincészet, kellemesen gyümölcsös...igazi "beszélgetős bor"
2012. szept. 6. 10:11
 9/15 anonim ***** válasza:
Az Irsai Olivér nagyon finom,(legalábbis amit én ittam), de a Chardonay is nagyon zamatos, félédes finom bor. Ezekhez a borokhoz, a kemény sajtok(Parmesan),valamint a márvány sajtok párosátása kiváló.
2012. szept. 6. 12:15
 10/15 Yukióóóó válasza:
Lidli-ben nagyon jó balatoni rosék vannak és még irsai is van meg amit az előttem írok írtak és normális árakon 400-800 .- ft között már jókat vásárolhatsz , mi is innen szoktuk venni ha már el fogyott a jó VILLÁNYI borból !!!!
2012. szept. 6. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!