Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Kommersz whiskey ízét fel...

Kommersz whiskey ízét fel lehet javítani valamiféle fűszerezéssel? Esetleg máshogy?

Figyelt kérdés
Tudom, jó whiskey nem lesz belőle, és ha már fűszerezem, az nem is viszki lesz. Viszont ismerősömtől kaptam "whiskey aromával ízesített szeszesitalt", ami élvezhetetlen. Esetleg valami fűszerezéssel, vagy máshogy létrehozható belőle valami aránylag iható dolog?
2012. szept. 5. 17:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Idd úgy mint a tuskók szokták: keverd energiaitallal, vagy kólával, akkor nem érzed az ízét, de hülyíteni fog úgyis!

:D

2012. szept. 5. 17:53
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem szeretem édes löttyökkel keverni, ha a berúgás a cél inkább megiszom tisztán... úgy könnyebben elviselem.

Valami likőr félére gondoltam :D

2012. szept. 5. 18:34
 3/3 Phoney ***** válasza:

Bármilyen növényi likőrhöz alkalmas alapanyag, a fűszerezés elnyomja az ízét. Ilyenekből jó sok van a neten, pl. itt:

[link]

2012. szept. 5. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!